پاسخ: [مادربرد گیگابایت] طریقه روشن کردن اتوماتیک سیستم در بایوس
من این مشکلم هنوز هست
با وجود اینکه آواژنگ گفتن که رفع مشکل تو نسخه ی جدید بایوس را به گیگابایت اطلاع میدن اما هنوز مشکل روشن شدن در تنظیمات بایوس رو دارم
همونطور که گفتم الان این دومین مادربرد H97-D3H هه که باهاش این مشکل رو دارم (یعنی دو تا از این مادربردها خریدم که هر دو تاش این مشکل رو دارن) اما مادربردهای سطح پایین مثل H81M-S2PT یا S2PH و ... اصلا این مشکل رو ندارن
مادربردهای سطح بالاتر از H97-D3H هم تا حالا بودجه ی خودم یا مشتریان جواب نداد که کار کنم و نمیدونم این مشکل رو دارن یا نه
آقا من یه کم فهمیدم مشکلش چیه
توی ویندوز 8 به بالا ، وقتی سیستم رو خاموش کنیم ، موقع روشن کردن دفعه ی بعد ، سریعتر بالا میاد و اگه مثلا ریست کنیم و توی ویندوز دیگه بریم ، ویندوز 8 دیرتر بالا میاد که مشخص بود
وقتی یه زمان رو تو بایوس برا روشن شدن ست میکنم ، اگه برای دفعه ی آخر (قبل از روشن شدن) ، از توی ویندوز 8 (به بالا تر) خاموش کرده باشم ، دیگه وقتی زمان مورد نظر توی بایوس که رسید ، روشن نمیشه ولی اگه از ویندوز های دیگه خاموش کنم ، سیستم موقعی که توی بایوس تعیین شد ، روشن میشه
اما این مشکل تو سیستم های دیگه (مادربردهایی که قبلا گفتم) وجود نداشت
ضمن اینکه تنظیمات بایوس رو هم روی ویندوز 8 و other گذاشتم اما فرقی نکرد و الان روی ویندوز 8 هست
اساتید
نظری ندارین برای این مشکل که از کجا نون میخوره؟
:lol:
نقل قول:
اساتید
نظری ندارین برای این مشکل که از کجا نون میخوره؟
:lol:
سجاد جان تمام موارد رو چک کردیم . اگر مشکل فکر میکنی آزار دهنده است . بفرست برای گارانتی .
میدونین برا چی بود؟ :Love-ssa~! (1):
گزینه ی Tern Off fast Start-up باید از قسمت Control Panel\Hardware and Sound\Power Options\System Settings تیکش برداشته بشه تا ویندوز قشنگ سیستم رو خاموش کنه تا مادربرد بتونه روشن کنه
واسه همین بود وقتی تو ویندوز 8 بودم ، ریست میکردم و تو ویندوز 7 میرفتم و از ویندوز 7 خاموش میکردم ، درست عمل میکرد
یا برا قضیه ی پسر خاله ام ویندوز 7 فقط براش نصب کرده بودم
فک کنم اوستا امید هم به این قضیه اشاره کرده بود :Love-ssa~! (1):
اما ای کاش مادربرد رو یه کاری میکردن که با فعال بودن این گزینه هم عمل کنه !!
به هر حال ممنون از همه که کمک کردن مخصوصا استاد امید :give_rose:
نقل قول:
میدونین برا چی بود؟ :Love-ssa~! (1):
گزینه ی Tern Off fast Start-up باید از قسمت Control Panel\Hardware and Sound\Power Options\System Settings تیکش برداشته بشه تا ویندوز قشنگ سیستم رو خاموش کنه تا مادربرد بتونه روشن کنه
واسه همین بود وقتی تو ویندوز 8 بودم ، ریست میکردم و تو ویندوز 7 میرفتم و از ویندوز 7 خاموش میکردم ، درست عمل میکرد
یا برا قضیه ی پسر خاله ام ویندوز 7 فقط براش نصب کرده بودم
فک کنم اوستا امید هم به این قضیه اشاره کرده بود :Love-ssa~! (1):
اما ای کاش مادربرد رو یه کاری میکردن که با فعال بودن این گزینه هم عمل کنه !!
به هر حال ممنون از همه که کمک کردن مخصوصا استاد امید :give_rose:
بله خیلی موارد اشاره میکنم سجاد جان . سعی میکنم تمام موارد را گوشزد کنم . اگر خواستی به دلیل نتیجه رسیدن تاپیک تو تاپیک زیر نظرت را اعلام کن .
با تشکر
ختم تاپیک
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]